Název | Množství a jednotka |
---|---|
rajčatový protlak bez konzervantů | 1/2 ks |
rajčata loupaná krájená v plechovce | 1 ks |
hladká mouka | 1 1/2 lžíce |
sůl | |
hřebíček | 3 ks |
cibule | 1 ks |
tymián | 1/2 lžičky |
nové koření | 5 kuliček |
pepř celý | 4 kuličky |
bobkový list | 1 ks |
máslo | 30 g |
cukr | 2 1/2 lžíce |
citrónová šťáva | 2 lžičky |
hovězí vývar | 1 l |
Vařené hovězí maso
Název | Množství a jednotka |
---|---|
hovězí maso zadní
Upravit ingredienci: hovězí maso zadní
|
600 g |
mrkev
Upravit ingredienci: mrkev
|
2-3 ks |
petržel
Upravit ingredienci: petržel
|
1 ks |
cibule
Upravit ingredienci: cibule
|
1 ks |
nové koření
Upravit ingredienci: nové koření
|
5 kuliček |
pepř celý
Upravit ingredienci: pepř celý
|
5 kuliček |
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
2 lžičky |
Postup: Čočku uvaříme s bobkovým listem doměkka. Osolíme, opepříme, přidáme zásmažku na... zobrazit recept
Postup: Na vál prosijeme mouku, přidáme prášek do pečiva, změklé máslo, cukr, vejce a... zobrazit recept
Postup: Uzené koleno spolu s bobkovými listy, novým kořením uvaříme doměkka. Měkké... zobrazit recept
Postup: Husu omyjeme, osušíme, pokud má husa drůbky, odstraníme je. Odřízneme křídla a... zobrazit recept
Postup: Mléko rozšleháme s vejci, moukou, cukrem, solí a práškem do pečiva a umícháme... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Penzion je postavený v roce 1996 na místě bývalé hájenky v Krnově, městě na...